sobota 28. ledna 2012

Dnešní fajn den ...
Ráno jsme se skočili kouknout na bleší trh do centra Ostravy, jestli tam nebude něco z vintage šperků, nebo něco starožitného do bytu, bohužel bez úlovku. 
Pak jsme pokračovali na oběd do čínské restaurace a odpoledne jsme měli domluvené kino, byli jsme na Perfect Days s Ivanou Chýlkovou, tehdy když byla premiéra jsme to nestihli, tak jsme to teď doháněli, ale už bych na to jít nemusela, ale byla tam hezky oblečená. 
Pak jsme trochu obešli obchody v obchodním centru, ale jelikož se snažím šetřit, nic jsme nekoupila, i když mi to dalo hodně práce se udržet. : )
Pak jsme šli na zápas basketu, kde jsme vyhráli a po celém dni putovali domů. 
Na celý den jsem zvolila polo sportovní oděv, protože byl hodně velký mráz, tak kožíšek a sněhule s kožíškem. Pod ním jsem měla můj oblíbený vlněný svetr a nejnovější kalhoty z Terranovy. 
Děkuji všem za komentáře a přeji hezký zbytek večera a hezkou neděli. :)
P.S. Mini novinka, příspěvky budou i v angličtině!


Today fine day ...
In the morning we jumped look at the flea market in the center of Ostrava if there is not anything from vintage jewelry, antique or something into the apartment, unfortunately, no catch.
Then we went to lunch at a Chinese restaurant and in the afternoon we had agreed cinema, we were at Perfect Days with Ivana Chýlková, when he was prime minister we've missed, so we caught up now, but I would not have to go, but there was a nice dressed.
Then we bypassed some shops in the shopping center, but since I'm trying to save money, we did not buy anything, even though it gave me a lot of work to maintain. :))))
Then we went to the basketball game where we won a day wandering around the home.
On the day I chose semi sportswear because it was very very very cold, so fur and sheepskin sněhule. Underneath I had my favorite wool sweater and pants latest Terranova.
Thank you all for your comments and have a nice rest and a nice Sunday evening ...:))))

P. S. Mini novelty, contributions will be in English!
Svetr Top Secret, tričko C&A, brož New Yorker, kalhoty Terranova, boty Baťa, kabelka H&M
Top Secret sweater, T-shirt C & A brooch New Yorker, pants Terranova, Bata shoes, bag H & M

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentáře