pátek 17. února 2012

Hugo a jeho velký objev (Hugo and his great discovery)
hugo Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev Hugo a jeho velký objev
Zdravím všechny...
dnes jsme byli s přítelem hned po práci v kině na Huga viz výše. Někomu by mohlo připadat, že je to dětský film, ale opak je pravdou. Já jsem tento příběh četla celkem náhodou zhruba před třemi lety, kniha mě zaujala díky tomu, že byla zvláštně ztvárněna a to, že byla třeba stránka textu a další 3 stránky byly obrázky toho děje. 
Pojednává se o malém klukovi, který zůstane po smrti otce a strýce (který seřizuje na pařížském nádraží všechny hodiny) sirotkem, dál seřizuje hodiny a pokouší se opravit robota, kterého začat opravovat jeho otec, zároveň se seznamuje se stánkařem dřevěných hraček, vše nakonec končí tím, že zjistí že stánkař je neoceněný skvělý režisér prvních filmů a ten robot patřil jemu, než ho dal muzeu, o kluka se postará se svou ženou a vnučkou. Jen doporučuji, moc krásně ztvárněno ve staré době Paříže a napínavý dobrodružný film. Je buď s titulky, nebo i v 3D. 
Oblékla jsem si zase tužkovou sukni (nějak je mám teď v oblibě), delší svetr a jako ozdobu šátek uvázaný na mašli.
Děkuji všem za komentáře a užijte si víkend pa 
Hi all ...
Today we went with a friend after work in the cinema to see Hugo. Some might feel that it is a children's film, but the opposite is true. I read this story quite by accident about three years ago, the book caught my attention because a specific representation and that was to be another page of text and 3 images of the pages were going on.
It deals with a small boy who will remain after the death of his father and uncle (which adjusts at the Paris station all hours) orphan on adjusted hours and attempts to fix the robot, which his father had begun to repair, while familiar with the vendors of wooden toys, everything eventually ends by the vendor determines that it is unappreciated great director of films and the first robot that belonged to him before he gave the museum, the boy takes care of his wife and granddaughter. Just recommend very nice rendition of the old time Paris and thrilling adventure movie. Either with subtitles or even in 3D.
I put pencil skirt again (somehow I have now is popular), a long sweater and a scarf tied as a garnish on the bow. 
Thank you all for your comments and enjoy a weekend of pa
 
Šátek H&M, svetr Besrhka, tričko C&A, pásek Bershka, sukně šitá, punčocháče a boty Baťa, kabelka Lindex
H & M scarf, sweater Besrhka, C & A T-shirt, belt Bershka, tailored skirts, tights and boots Bata bag Lindex
                         Kabátek i klobou Terranova (Coat and hat Terranova)
       Naušnice vintage, náramek Orsay (Vintage earrings, bracelet Orsay)


6 komentářů:

  1. Ten svetřík a kabelka jsou super. Na mém blogu právě probíhá giveaway, kdyby ses chtěla zúčastnit:)

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/2012/02/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. You look so chic! Your look reminds me of Paris! Love it:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný svetřík! :) Sluší ti to a určitě ti daleko víc sedí kulatá špička u bot než špičatá, v předchozím postu ti to podle mě dělá až moce velká chodidla.

    http://stylebyveronika.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. na film sa tiež chystám a šatku mám taku istp je super!

    OdpovědětVymazat
  5. tohle ne, ctyricetileta ucitelka

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem tam vyrazila=o))
    http://verunka-gossipgirl.blogspot.com/
    Předem děkuju za shlédnutí=o))

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře