neděle 19. srpna 2012

Zeleno-žlutá

Jsou tady na ukázku další šaty, které mám už taky déle. Jsou pod kolena, z lehké bavlny a na horní části je našita aplikace výšivky, je stejné barvy, tak je to jen zajímavý detail, ale nerazí do očí, nosím je s pásek, abych si celou sukni zkrátila, protože mi přijde moc dlouhá. Zkombinovala jsem se žlutou kabelkou a boty, lehký letní outfit. 
Mějte hezkou sluníčkovou neděli, hlásí poslední tropický týden:)
They are here for the show another dress that I've had too longer. Are below the knee, a light cotton and the top is sewn embroidery application is the same color, it's just an interesting detail, but not once in the eye, I wear them with a belt, so I shortened a skirt, because I find it too long. I combined a yellow purse and shoes, light summer outfit.
Have a nice sluníčkovou Sunday tropical reported last week :)



Šaty vintage, pásek Orsay, boty Baťa, kabelka vintage, náramek Kenvelo, Kytka H&M, náhrdelník Gate 
Vintage dress, belt Orsay, Bata shoes, vintage handbag, bracelet Kenvelo, H & M Flower Necklace Gate
zelená a zase zelenádalším trendem letošní sezóny je oblečení tón v tónu - celozelená inspiraceMátová? Zelená barva Vám bude slušet.
Móda - 4Móda - 4Móda - 4Móda - 4Móda - 4

4 komentáře:

  1. Moc pěkná barva a kombinace. Super šaty do horka. Jen pásek bych dala víc do pasu, pokud to jde, aby při pohledu na tebe nebyly boky to hlavní, co upoutá. Pásek je totiž fakt pěkný.

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám Kate, že máš opět prima letní veselou náladu. To je výborné, já totiž taky a tenhle outfit se mi moc líbí. Hlavně co se týče barev:-)

    OdpovědětVymazat
  3. very nice green dress xo
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně letní! Miluji barvy a ráda bych jich viděla v Čechách trochu víc :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře