neděle 28. října 2012

Chladno je tady

Tento víkend byl opravdu podle předpovědi, mrazivý a dokonce sněhový, kdo sledoval zprávy, tak opravdu nebyl zaskočen a připravil se na to, dokonce jsme stihli přezout i gumy na autě. 
V sobotu jsem si oblékla už trochu teplejší outfit, i když teplejší jen baloňákem, kozačkama a chlupatou vestou, ale zbytek jsem měla ještě relativně tenčí, hedvábnou sukni, silonky a tričko. Pravda, bylo mi trochu chladno, ale do auta ideální. Už mám pro vás nachystáno pár fotek se zimní bundou a taky mini nákup v Gate, tak se těšte. 
Hezký vstup do nového týdne a děkuji za komentáře!:)
This weekend was really forecast, cold and even snow, who watched the news and was not surprised and really prepared for it, we even managed to přezout and rubber on the car.
On Saturday I put a little warmer outfit, even if only warmer raincoat, kozačkama and furry vest, but the rest I was still relatively thin, silky skirt, tights and T-shirt. True, I was a bit chilly, but the car perfect. I've already got in store for you a few photos with a winter jacket and also purchase mini Gate, so stay tuned.
Nice start to the week and thank you for the comments :)




Baloňák Top Secret, šála, vesta a sukně H&M, tričko Terranova, silonky Lindex, kozačky La Farmale, psaníčko New Yorker
Top Secret raincoat, scarf, vest and skirt H & M, Terranova Shirt, Lindex tights, boots La Farmal, love letter New Yorker


13 komentářů:

Děkuji všem za komentáře