středa 24. října 2012

Inspirace

Tento článek bude věnovaný inspiraci v módě jako takové. Kde ji berete? Ze sledovaní okolí, nebo kupujete pravidelně vyhlášené časopisy, nebo sledujete různé blogy a něco si z těchto nápadů vezmete za své?  
Já to mám různě, pravidelně odebírám Elle, sice toto číslo ještě stále nemám, díky naši geniální poště, ale jinak chodilo bez problémů, dále kupuji Instyle, někdy Bazaar a v cizině Vogue. Inspiraci získávám všude, hodně se dívám kolem sebe když jsem v cizině a převážně v Polsku, tady moc kolem sebe inspiraci nepotkávám, ale nahrazují mi ji různé blogy a módní stránky, těm jsem vysloveně propadla. Všem ostatním bloggerkám se snažím komentovát, jen škoda, že v mnoha případech odezva u mých článků není. 
Tady máte pár ukázek z tohoto Instyle, Bazaaru a Woman. 
Hezký den všem 
This article will be dedicated to fashion inspiration in itself. Where can you take? From the lookout, or buying regularly declared magazines, or watching various blogs and made some of these ideas take those images?
I got it differently, regularly Subscribing Elle, although this number is still not, thanks to our brilliant post, but otherwise went without any problems, then I buy Instyle, sometimes abroad Bazaar and Vogue. Getting inspiration everywhere I look around a lot of myself when I'm abroad, and mostly in Poland, around here much inspiration do not meet, but I replaced her various blogs and fashion sites, those I failed utterly. All other bloggerkám trying to comment on, just a pity that in many cases the response in my articles is not.
Here you have some examples of this InStyle, Bazaar and Woman.
Have a nice day everyone







5 komentářů:

  1. Super! Já si teď ze Španělska přivezla Harper´s Bazaar a Woman, dva super módní časopisy. Jen tomu prd rozumím, a tak koukám jen na obrázky:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já taky, ale vždy mám radost, když si něco dovezu

      Vymazat
  2. Dívám se kolem sebe, prohlížím časopisy, ale nakonec je pro mě nejdůležitější, abych se cítila já dobře...:)

    OdpovědětVymazat
  3. wow I love the watch story- the shoot is so clever :) x

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře