neděle 21. října 2012

Pončo

Nejprve bych chtěla všechny pozdravit na konci tohoto nádherného víkendu, bylo tak krásně a slunečno, že bych neřekla, že je skoro konec října. 
V těchto dnech je mým největším společníkem vlněné pončo, které jsem vám už jednou tady prezentovala, ale stále ho nedám z ruky, protože je prostě úžasné, i když loni když jsem si ho koupila jsem ani pořádně nevěděla s čím ho budu nosit a kombinovat. V těchto slunečních dnech se dá jen tak přehodit přes ramena, nebo ho mít po ruce k večeru, když se už ochlazuje. Já ho použila na přehození přes košili, přední díl se dá zavázat za zády, nebo si jej přehodit přes sebe, taky jsem si půjčila od manžela manžetové knoflíčky a hodně se mi zalíbily. Pončo vyniká u úzkých kalhot, které mají smaragdovou barvu a mám je ještě v červené a třeba k balerínám nebo i botám na podpatku. 

Děkuji všem za milé komentáře u minulého článku, dále bych vás poprosila o tipy a návrhy co na tomto blogu změnit a co vám tady chybí za články? Děkuji a přeji hezký týden:). 
First of all I would like to say hello at the end of this wonderful weekend, it was so beautiful and sunny, I'd say it's nearly the end of October.
In these days, it is my greatest companion woolen poncho, which I have presented here once, but it still will not give out your hand, because it is simply amazing, even though last year when I bought it I did not even know with what I can wear and combine. In those days, the sun can just throw over your shoulders, or have it on hand in the evening when it cools. I used it for throwing over a shirt, front section can bind back, or throw it over himself, I've borrowed from my husband cufflinks and much liked me. Poncho stands for narrow pants that have emerald color and I are still in the red and need to balerínám or shoes with heels.

Thank you all for your kind comments on the previous article, I also asked you for tips and suggestions on what this blog will change and what is missing here for articles? Thank you and have a nice week :).







Pončo, kalhoty a psaníčko H&M, košile Top Secret, pásek Gate, baleríny a prsten New Yorker, náušnice od babičky
Poncho, pants and love letter H & M, Top Secret shirt, belt Gate, ballerinas and New Yorker ring, earrings from grandma

12 komentářů:

Děkuji všem za komentáře