úterý 9. října 2012

Sportovní veletrh

Tento víkend se konal sportovní veletrh v Brně, mí čtenáři ví, že nejsem žádný sportovní typ člověka a ani tento styl oblečení nenosím, jen výjimečně, ale co bych neudělala pro manžela:). Byly tam na ukázku všechny možné druhy sportů a příslušenství, i já jsem si tam našla co mě zaujalo a to: všemožné obytné přívěsy a auta, skútr na elektřinu, který jsem si i vyzkoušela a retro kola, protože jedno mám doma tady a jsem jejich fanda. 
Na tento den jsem se oblékla taky sportovně a to: jeans, pruhované tričko, lehčí bundu se šátkem a tenisky, v té záplavě rádoby sportovců, jsem se i tak vyjímala, asi jsme národ softshell bund všemožných barev:). Jsem ráda, že jsem nezapadla do davu. 
Děkuji všem za milé komentáře k minulému článku, potěšilo mě to!
This weekend Sports Fair was held in Brno, my readers know that I am no sports type of person and not the clothes I wear this style rarely, but I would not do for her husband :). They were there to show all kinds of sports and accessories, and I have found there what interested me, namely: all kinds of caravans and cars, the electric scooter, which I also tried and retro bicycles, because the one I have at home here and I am their fan.
On this day I dressed well and sports: jeans, striped shirt, light jacket with a scarf and sneakers, the flood of wannabe athletes, I still stood out about softshell jackets are a nation of all sorts of colors :). I am glad that I did not fit into the crowd.
Thank you all for your kind comments on the previous article, I was pleased that!























Bunda Takko, tričko H&M, jeans Zara, šátek Elle, tenisky Tommy Hilfiger
Takko jacket, shirt H & M, Zara jeans, scarf Elle, Tommy Hilfiger sneakers

6 komentářů:

  1. Koukám, že na veletrhu bylo veselo. I v tom lehce sportovním Ti to moc slušelo, Kate:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Luci děkuji, ty vždy potěšíš:)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké fotky! I když by sportovní veletrh asi nebyl moc pro mě, koukám, že na motorce byla sranda:-D To by se mi také líbilo vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo fajn, i kdyz to taky není můj šálek čaje, dekuji:-)

      Vymazat
  4. Hezké fotky - retro kola jsou super a velociped také. :)
    Slušelo ti to!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře