úterý 11. prosince 2012

Adventní koncert

Tentokrát z jiného soudku, minulý týden jsme čirou náhodou díky upoutávce v rádiu zavítali v neděli večer do Forum Nová Karolina v Ostravě, kde se konal adventní koncert ostravské filharmonie z Dvořákova divadla v Ostravě s operní pěvkyní. Tento úžasný koncert byl na závěr odpoledního programu věnovaného předání vybraného výtěžku pro nadaci Terazy Maxové, která byla i osobně přítomna, bohužel jsem ji nestihla, ale druhou část programu-koncert ano. Komu se jen tak podaří mimo divadlo poslechnout koncert filharmonie s několika muzikanty? Moc se nám to líbilo a potěšilo nás, že to opravdu vše bylo naživo. Na ukázku tady mám pár fotek a trocha inspirací na vánoční dekorace. 
Hezký večer všem!:)
This time another story, last week we just happened thanks visited, featured on the radio on Sunday evening to Forum Nova Karolina in Ostrava, where he was held in Ostrava Philharmonic Christmas concert of the Dvorakś Theatre in Ostrava with opera singer. This was an amazing concert at the end of the afternoon program devoted to the transfer of the proceeds to the Foundation selected Maxová now, which was also present in person, unfortunately I missed it, but the second part of the concert-yes. Who just outside the theater can listen Philharmonic concert with several musicians? We really enjoyed it and was pleased to hear that it was all really live. I'm here for the show a few pictures and bit of inspiration for Christmas decorations. Good evening to all :)






12 komentářů:

  1. do ostravy taky občas jezdím-přítel tam pracuje..

    jestli chceš, zapoj se u mě na blogu do giveaway o límeček značky Stefanel: http://justneedpeace.blogspot.cz/2012/12/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ty dekorace jsou dechberoucí. Děkuji za ně. Nebudu dělat blog, ale dekorace!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moje řeč, jsou hodně povedené, inspirace je z polských stránek
      http://stylowi.pl/

      Vymazat
  3. Krásné fotky a dekorace se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  4. I like that Christmas tree made of satin pillows.

    OdpovědětVymazat
  5. OZNÁMENÍ: COMFORT SHOPPING / 12.12.12

    Dnešní kouzelné datum Vám přináší veškeré výrobky v našem eshopu SE SLEVOU. Vyberte si z naší pestré nabídky a získejte navíc VÝHODY k dalším nákupům. :)

    Dejte o tom vědět i ostatním. Děkujeme.

    Odkaz:
    https://www.facebook.com/Eshop.Comfort.Shopping
    http://www.comfort-shopping.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře