středa 26. prosince 2012

Dárečky

Hezký večer, tak jsme se všichni snažili mít doma tip top uklizeno a nachystáno na sváteční období vánoc a teď jsou za námi, šíleně to uteklo a uběhlo, až mě to mrzí a klidně bych si nějaký ten volný čas ještě užila, ale bohužel mě už čeká od zítřka zase pracovní nasazení. 
Mám tady pro vás ukázku svátečního stolu našeho v bytě a u našich a taky nezbytné dárečky, malé i velké, ale všechny udělaly radost. 
Od manžela jsem dostala hodinky Tommy Hilfiger a v krásné dárkové kazetě parfém Chloé Love i s pleťovým mlékem, všem kdo máte rádi pudrové vůně doporučuji, je prostě úžasná a efektní flakón tomu dodává styl.
Dále jsem dostala termosku, zimní čepici s bambulí lišky, beránkovou deku, svetr zlaté barvy se zlatou nitkou, vykrajovátka na perníčky, i několik měkkých dárků, které někdo nemusí, ale já je mám skoro nejraději a to: pyžama, polštář, deka atd., bylo toho hodně a moc mě vše potěšilo. 
Co jste dostali vy? Jak jste si užili svátky? Těším se na komentáře:!
Good evening, we were all trying to take home the top tip tidy and ready for the festive season of Christmas and now for us madly it escaped and it took until I was sorry and I still get some free time he enjoyed more, but unfortunately I already waits again from tomorrow efforts.
I am here to show you our holiday table in the apartment and I and our essential gifts, large and small, but all made ​​happy.
I received from her husband watches Tommy Hilfiger in a beautiful gift box perfume Chloé Love is lotion, to all who like Powdery scent recommend is simply amazing and spectacular flacon adds style.
Next I got a thermos, winter hat with pom fox, Lamb blanket, sweater, golden color with gold thread, the gingerbread cookie cutters, and several soft gifts that someone does not have to, but I've almost prefer namely: pajamas, pillow, blanket, etc. it was a lot and I'm pleased with everythingWhat have you got? How did you enjoy your holidays? I look forward to comments:!


                                                    u rodičů/for parents







9 komentářů:

  1. Krasne darceky. Ten zlaty svetrik vyzera nadherne. Uz dlhsie taky zhanam ale nijaky sa mi nepacil zatial - bud mal blby strih alebo neprijemny material.
    Inak moja nadielka darcekov je na mojom blogu, tak ak budes mat cas a zabludis tam mozes pozriet
    www.stylzeny.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a určitě ráda kouknu a zlatý svetřík určitě uvidíš v dalších postech oblečený:)

      Vymazat
  2. Nadherny darky a 'mekke' darky jsou nejlepsi!;) Jaky jsi dostala pyzamko? Ja dostala flanelovy propinaci na knofliky s potiskem jezecku, idealni az prijdou silny mrazy!:) Marketa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, taky je mám rada, jedno Triumph a jedno šité flanelové s medvidkama:-)

      Vymazat
  3. krásný dárky, hodinky to jsou parádní a Chloe závidím! :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny dárky jsou moc hezké, super hodinky a pěkné balení parfému.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře