úterý 18. prosince 2012

Nákupy za prosinec

Místo toho, abych nakupovala v době vánočního adventu a času dárky pro mé blízké a milované, tak jsem všude nacházela jen vše pro mě co by se mi hodilo, taky se vám to stává? U některých kousků se nedalo odolat, tak bych se ráda s vámi o ně podělila. Všechno je koupeno ve slevách, kdo mě zná, tak ví, že já nakupuji jedině ve slevách a i když danou věc chci, raději si počkám na slevu:), o to větší mám z toho radost. Pomalu začínají mé oblíbené výprodeje, tak se nebojím, že tyto kousky co vám teď ukáži budou poslední:). 
  1. tyrkysová kostkovaná košile z Ann Christine
  2. úžasný barevný náhrdelník z H&M, už se těším na různé  kombinace třeba i s touto košilí:)
  3. pletený šál-roura přes hlavu z úžasně hebké vlny, která po naložení do aviváže už nekouše a krásně hřeje, ale trochu  pouští chlupy, je taky z H&M, zbožňuji tu kombinaci barev
  4. skvělé světle modré saténové ramínko, které jsem už sháněla pěkně dlouho a výhledově bych jich chtěla plnou skříň, z Inspirace
  5. A teď jsem na něj velmi pyšná a to na růžovo-fialový odstín kabátu s kulatým límcem a čenými knoflíky, je aktuálně z včerejší prohlídky H&M, už jsou slevy!
  6. vínová prošívaná bunda s pletenými rukávy jako od svetru a s kostkovanou podšívkou od Ann Christine, už se těším na jaro s hrubým svetrem a holínkami:)
  7. poslední je beránkový kožíšek, který jste už na mě viděli, ale je úžasně teplý a s kapucí, ten je z Takko za slevové kupóny:)))).
Instead of shopping at the time of Advent and Christmas time presents for my nearest and dearest, I just found everything everywhere for me what would fit me, I will that happen? For some pieces I could not resist, so I would like you to share them. Everything is bought at discounts, who knows me, knows that I am only buying at discount and even though the thing I want, I prefer to wait for the discount :), the more I'm happy. Slow start to my favorite sales, so I am not afraid that these pieces will now show you what will be the last :).
1) turquoise plaid shirt from Ann Christine
2) amazing color necklace from H & M, I look forward to various combinations even with this shirt:)
3) knitted shawl over her head-pipe, from amazingly soft wool that after loading into the softener has bite and beautifully warm, but a little desert hair is also from H & M, I love the combination of colors
4) great light blue satin hanger that I had looked for a long time and in the future they would like a closet full of Inspiration
5) And now I'm very proud of him and the pinkish-purple tint coat with a round collar and the identified knobs, is currently on tour yesterday's H & M, they're discounts!
6) Wine quilted jacket with knitted sleeves from a sweater and a plaid lining by Ann Christine, I'm looking forward to spring with a rough sweater and boots :)
7) the last one is the Lamb fur, you have to see me, but it's amazingly warm and a hood, that is Takko for coupons :)))).







5 komentářů:

  1. tedy to jsi byla úspěšná, já ty ramínka mám nejraději, mám několik oranžových s hnědou mašličkou a pak bílá s kytičkama

    OdpovědětVymazat
  2. I totally love all Your coats! <3 Regards :-*

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře