pondělí 28. ledna 2013

Kostka

Taky ten mráz a sníh už nemusíte? Taky se vám to zdá už dlouho? Sice jsem milovník lyží, ale letos se nám ještě nepodařilo stihnout lyžování a trochu mě to mrzí, no snad teď když hlásí oteplení všechen sníh nesleze. Už mě moc nebaví chodit tak navlečená a klouzat co metr na chodníku, tak aby nebylo vše tak ponuré a bez sluníčka, tak jsem si oblékla opět sytě růžový fuksiový kabát, který rozveselí toto počasí a smogovou oblohu, k tomu hodně starou kostkovanou sukni, je hodně teplá, tak se mi teď moc hodila, mimochodem jsem ji zmiňovala v minulém postu, kde jsem měla ze stejné látky šitý kabátek, tato sukně je taky šitá, k tomu růžový rolák s tričkem a doplňky. Zvláště upozorňuji na zdobený baret, který je vyroben na zakázku v Novém Jičíně, mém městě, kde jsem dlouho žila, ve firmě Tonak, zaměřují se na výrobu klobouků a čepic, na ukázku tady. Hezký večer:).
P.S. Omluvte kvalitu fotek, foceno už v šeru.
Also, the cold and the snow have not? Also, you do seem a long time? Although I am a lover of skis, but this year we have not been able to catch a bit of skiing, and I'm sorry, but perhaps now that reports all the snow come down warming. I'm too tired to walk so strung and slide the meter on the sidewalk, so that was not all so gloomy and without sun, so I got dressed again fuksiový bright pink coat, which brighten up the weather and smog sky, the very old plaid skirt, is very warm, so I threw a lot right now, by the way, I had mentioned in the previous post, where I had sewn from the same fabric, the jacket of this skirt is also sewn to the shirt with a pink turtleneck and accessories. In particular, note adorned beret, which is made to order in New Jicin, my town, it's a long time I lived in company Tonak focus on making hats and caps, for the show here. :) Have a nice evening.
P.S. Excuse the quality of images, was shot in the dark.








Baret Tonak, kabát a šál H&M, rukavice a tričko Terranova, sukně šitá, rolák C&A, , punčocháče a boty Baťa, kabelka New Yorker, pásek Gate, náušnice dárek a přívěšek vintage

15 komentářů:

  1. Tonak odvádí skvělou práci..jen ty ceny mě dokážou trochu odradit..ale za kvalitu se platí:) jinak kabát ti moc sluší..kdybych tě potkala..určitě by jsi mi zlepšila den:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, přesně tak, Tonak je pro mě nej firma, ale za kvalitu se platí:)

      Vymazat
  2. Krásně barevné, opravdu pro zlepšení nálady. Už to vypadá nadějně, teplota jde nahoru.

    OdpovědětVymazat
  3. Muy bonito el bolso!!!!
    Saludos
    http://judithbysucre.blogspot.com.es

    OdpovědětVymazat
  4. Kabát je úžasný, baret nepřekonatelný, ani jsem nevěděla, že tady jde na zakázku si něco objednat. V této kombinaci jsi jak sluníčko - předzvěst jara :o))) jsou to mé barvy :o)))

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kabátek má krásnou barvu! Sluší ti to!:)

    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře