neděle 25. srpna 2013

Výlet

Tento týden se mi hodně líbil, protože jsem byla jen dva dny v práci a od středy měla dovolenou. Jelikož manžel nedostal dovolenou, tak jsem jela jen já k rodičům s kolem. Ve středu jsme podnikli výlet cyklobusem na Hutisko-Solanec a odtud přes Rožnov do Valašského Meziřící na kole. V ten den jsem nefotila. Ve čtvrtek jsme jeli do Karlové Studánky do Jeseníků, nejprve jsme se zastavili v moc pěkně opraveném Bruntále, dojeli do Studánky, prošli tam celé lázeňské městečko, ocitli se v jiném světě. Zpět jsme jeli kolem přehrady Kružberk, pak přes Vítkov, kde jsme poobědvali a nafotili krásný kostel a jeli zpět. Podnikáte taky výlety po ČR? 
This week I really liked it because I was only two days in a work from Wednesday should leave. Since the husband did not leave, so I just went with me to the parents around. On Wednesday we took a trip to cyclobus Hutisko-Solanec and then through Roinov the Wallachian Mezirici round. On that day I no photos. On Thursday we went to Charles Fountains in Jeseníky, first we stopped at pretty much corrected Bruntal, arrived in Fountains, went there for a spa town, they were in another world. Back we went around the dam Kružberk, then through Vítkov, where we had lunch and took pictures of a beautiful church and went back. Are you taking too trips to the Czech Republic?
                              Bruntál




                                                     Karlova Studánka/Charles Fountain















                      Přehrada Kružberk/dam Kružberk

                                                  Kostel ve Vítkově/Church in the Vítkov




3 komentáře:

  1. Krásné fotky, tam to znám, ale nějakou dobu jsem tam nebyla. Se sestrou vám to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, bylo tam krasně. Na fotce se mnou není sestra, ale mamka, měla jsem to pod ní napsat. Děkuji, mamku pochvala potěší: )

    OdpovědětVymazat
  3. Martina mne předběhla, taky jsem chtěla napsat, že vypadáte vedle sebe jako sestry, mamča nemá chybu :o))) Máš štěstí, mít takové geny :o))) Úžasný výlet, super fotky!!! Škoda, že tady nemáš fotky se svým čupr kolem :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře