úterý 27. srpna 2013

Výročí

V neděli jsme s manželem slavili 5 let vztahu. Překvapil mě tím, že jsme šli do obchodního centra a měla jsem si něco vybrat, takhle narychlo to neumím. Nejprve jsme zavítali do parfumerie Douglas, že bych si vybrala nějaký parfém, ale paní prodavačka mi nebyla schopna nabídnout jiný, než druhy Chloe, které mám doma tři. Jelikož mám ráda svěží a citrusové vůně, neuměla poradit. Další zastávka byla v Klenoty Aurum, kde jsem dostala stříbrný náramek od Tommyho Hilfigera s uzávěrem, krása. Já jsem koupila manželovi tenisky Ralph Lauren Polo. Děkuji lásko!
On Sunday my husband and I celebrated 5 years of relationship. I was surprised that we went to the mall and I had to pick something, that's how quickly it can not. First we went to the Douglas perfumery that I've picked up some perfume, but Mrs saleswoman I was not able to offer other than the kinds of Chloe, which I have three. Since I like a fresh citrus scent, could not cope. Next stop was the Aurum Jewellery, where I got a silver bracelet from Tommy Hilfiger with a cap, beauty. I bought my husband Ralph Lauren Polo sneakers. Thank you love!



3 komentáře:

  1. You're so lucky!
    Your blog is great too, going back to check out past posts now!

    Kendra
    xx

    Blog: Stolen Inspiration
    Instagram: KendraAlexandra
    Facebook: StolenInspiration

    OdpovědětVymazat
  2. proc se nekouknes na cizi blogy a nepodivas se, jak maji vypadat fotky na modnim blogu? ty to vazne nevidis? mozna bys pak po dvou letech blogovani mela vic nez jeden, dva komentare...a mrs saleswoman teda pise!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám pocit, že Katka stagnuje. Udržet módní blog za každou cenu nejde. Chce to fantazii, kreativitu, nápady, zkrátka tvůrčí činnost.
    Není to jen o tom něco koupit, něco na sebe navléci a nechat se fotit. Je mi to líto, ale u ní mi to přijde jako nucená činnost a nesprávný typy exibicionismu. Došla jsme k závěru, že jí něco v životě schází, což maskuje tímto blogem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře