středa 10. září 2014

Poslední kousky léta

Taky si užíváte poslední kousky teplých dní a sluníčka? Toto období je moc fajn, protože mohu ještě vytáhnout relativně tenké letní šaty a zkombinovat s hrubším svetrem a jít klidně na holé nohy, to už moc dlouho nepůjde. Taky ještě vezmu letní kousky a budu se muset vrhnout zase na přesun letního oblečení do krabic a vytáhnutí podzimních.
Představuji upnuté červené šaty bez rukávu, které jsem pořídila ve výprodeji pouze za 79 Kč v New Yorkeru. K tomu teplejší delší svetr z Takko, lodičky a kabelku. Také jsem byla navštívit mléčný bar NAPROTI. Hezký den všem :).
Also enjoying the last bits of warm days and sunshine? This period is very nice, because I can still pull out a relatively thin summer dress and combine with coarse sweater and go quietly on bare legs , it will not be too long . I also still take summer pieces and I'm going to have to throw again to move summer clothes into boxes and pulling the autumn .
I imagine clamped red sleeveless dress that I bought on sale for only 79 CZK in the New Yorker. This warmer longer from Takko sweater , pumps and handbag. Also, I was visiting a milk bar across the street. Have a nice day everyone :) .








Šaty New Yorker, svetr Takko, pásek Gate, lodičky Christina Lois, kabelka No name
Dresses New Yorker, Takko sweater, belt Gate, shoes Christina Lois, handbag No name

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentáře