čtvrtek 29. března 2012

Raincoat!
Konečně vám mohu ukázat můj baloňák, který na blogu ještě nebyl. Nosím ho velmi ráda a navíc je v mé oblíbené hnědé barvě, uvidíte ho teď častěji, protože se zase ochladilo a je hodně deštivo. K tomu jsme kombinovala černé kalhoty s hnědým rolákem a na to jsem navrstvila trochu retro tričko s hnědým kulatým límečkem a knoflíky. Myslím, že to zajistilo adekvátní dojem na pracovní setkání. Nemyslíte? Děkuji všem milým čtenářům za komentáře, jsem ráda za každý.
Hezký večer všem a krásný pátek : ))
Raincoat!
Finally I can show my raincoat, which was not yet on the blog. I wear it very much and it's in my favorite brown color, you'll see him more often now because it again is very cold and rainy. To do this, we combined the black pants with a brown turtleneck and I layered a bit retro t-shirt with brown collar and round buttons. I think it ensure an adequate impression of the workshop. Do not you think? Thank you all dear readers for comments, I'm glad for everyone.
Good evening everyone and a nice Friday:))






Baloňák Top Secret, šátek Gate, kabelka Stival, rolák Terranova, tričko Orsay, pásek vintage, kalhoty Terranova, boty Baťa, hodinky Tissot, náramky H&M
Top Secret raincoat, scarf Gate Stival bag, turtleneck Terranova, 'Orsay shirt, vintage belt, pants Terranova, Bata shoes, Tissot watches, bracelets, H & M


11 komentářů:

  1. Krásně sladěný! Ten pásek je skvělý:)

    OdpovědětVymazat
  2. Baloňák je stylový a věřím, že velmi praktický a univerzální kousek. Outfit je asi vhodný na pracovní schůzku, jen vždy záleží na jakou ;-) Ten lak se mi také líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja myslim,ze pro pracovni pohovor je tenhle outfit nejen adekvatni, ale naprosto dokonaly:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  4. Pro pracovní pohovor je tento outfit naprosto skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  5. není na tom nic modniho.

    OdpovědětVymazat
  6. kabat hezkej, ale jestli muzu neco doporucit, zkus si vybrat nejaky hezci prostredi, kdyz se fotis a mozna by nebylo na skodu zvazit porizeni kvalitnejsiho fotaku -- takhle to vypada cely trochu moc delany na kolene.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera! Moc se mi líbí detail toho trička a pásku:-)

    OdpovědětVymazat
  8. kabat pekny, ale boty jsou strasny, jak od nejaky carodejnice :|

    a Zuz ma pravdu s tou kvalitou fotek a prostredim

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře