neděle 9. září 2012

Černá a bílá (overal)

Hezký zbytek neděle všem, počasí bylo úžasné, jakoby ani nebylo září, proto mně láká stále ukazovat letní outfity. Tentokrát mám šitý overal s potiskem, velmi lehoučký materiál chladivý, k tomu jsem měla větší látkovou kabelku a sandálky. 
Tento týden mně čeká tří denní výlet do Prahy a dvě přehlídky na fashion weekendu, moc se těším jak vám o tom budu povídat, zřejmě asi nebudu moct psát příspěvky přímo z centra dění, ale hned po návratu vám to vynahradím. Ještě stihnu jeden post, jedu ve středu. 
Hezký vstup do nového týdne!:)
Have a nice rest of Sunday to all, the weather was amazing, though neither was in September, so I still show attracts summer outfits. This time I stitched jumpsuit with printing, lightweight material is very cool, I had to do a larger cloth bag and sandals.
This week I expect three-day trip to Prague and two fashion shows on weekend, I look forward to how you'll talk about it, obviously I can not write about contributions directly from the action, but after the return you make it up. You can still catch one post, I'm going on Wednesday.
Nice start to the week :)





Overal šitý, kabelka H&M, sandále vintage, gumička KIK
Overall sewn, handbag H & M, vintage sandals, rubber band KIK

4 komentáře:

  1. Nikdy jsem nebyla moc velký fanda overalů, ale když tě v tom vidím, musím změnit názor, moc tě totiž sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji moc za pochvalu, je to nejpohodlnější oděv, doporučuji:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pravda, že overaly vůbec nenosím a neznám, ale Tobě sluší! Je vidět, že do toho člověk musí bejt extra štíhlej, jinak mám pocit, že to nelichotí křivkám...

    OdpovědětVymazat
  4. Úplně tě chápu, že se nechceš vzdát letního oblékání. Jsem z Prahy, ale na tu akci se nechystám. Samotné se mi moc nechce. Má hadříková kamarádka je v Japonsku :-( Nikoho jsem tu neměla ani na Dny Marianne.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře