středa 19. září 2012

Pařížská a konec!

Je tu třetí a poslední pokračování trilogie o mém výletě do Prahy. Musím věnovat tento článek nejznámější ulici v Praze a to Pařížské. Je zajímavé, že když se procházíte po Staroměstském náměstí je tam ruch a hluk, sotva přejdete do Pařížské, tak nastane klid, pohoda a nádherná podívaná na úžasné výlohy renomovaných návrhářů. Nebudu tady vypisovat jména značek a návrhářů, to si může každý najít na internetu a jen bych vás nudila. Je pravdou, že tam sice potkáte převážně cizince, ale to nevadí, prostě si to užíváte a taky směrem k vodě je židovská katedrála a židovský hřbitov, pokud i toto někoho zajímá. Sice jsem do žádného butiku nevkročila, ale nafotila jsem vám výlohy a celkovou atmosféru. 
Hezký večer a příště už outfit : ).
There is a third and final sequel trilogy about my trip to Prague. I have to give this article the most famous street in Prague and Paris. It is interesting that when you walk through the Old Town Square there is bustle and noise, just go to Paris, there would be peace, comfort and spectacular views of the stunning charges renowned designers. I will not listing the names of brands and designers that everyone can find on the internet and I would just bored. It is true that there while you meet mostly foreigners, but it does not matter, just enjoy it and I toward the water's Jewish Cathedral and the Jewish cemetery, if even that someone cares. Although I set foot in any boutique, but I took your expenses and overall atmosphere.
Have a nice evening and next time outfit:).


















11 komentářů:

  1. Procházky po Pařížské ulici miluji! I když si bohužel nemůžu nic koupit, ráda navštěvuji i obchody. :)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, taky to tak mám a vždy se tam ráda vracím, má své kouzlo, děkuji

    OdpovědětVymazat
  3. Má to své kouzlo. Mohu tam kdykoliv zajít a přece jsem tam jen výjimečně tak jednou do roka. Hezké fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to kouzelné místo, které má úroveň, dekuji

      Vymazat
  4. Krásné fotky, člověk se tam i zasní :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné fotky ! Kolikrát už jsem v Praze byla,ale Pařížskou jsem nikdy nenavštívila! Příště tam musím zajít,alespoň Pařížskou projít kolem výloh :-) !

    OdpovědětVymazat
  6. I LOVE PRAGUE!!! <3 Best place ever! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní procházka, díky milá Kate ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  8. the Dior window looks so ladylike- love the dresses! So elegant!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře