úterý 26. března 2013

Velikonoce se blíží

Ano už se zase blíží, někým nenáviděné, někým oblíbené svátky jara Velikonoce. Abych vám řekla pravdu, já tyto svátky nesnášela, díky návštěvám koledníků a ještě pro mě nepochopitelně za ten "výprask" dostali odměnu. Čím jsem starší a více si libuji v zařízení bytu a jeho krášlení, tak se na Velikonoce těším každý rok, hlavně na zdobení bytu různými dekoracemi, nesmí chybět vajíčka a taky čerstvé květiny a větvičky ve váze. Mám tady ukázku různých možných výzdob domácností a ozdob na stůl. Svou výzdobu vám ukáži někdy jindy:). Hezký večer!
Yes it is again approaching, hated someone, someone favorite spring holidays Easter. To tell you the truth, I hated the holidays, thanks to visiting carolers and even incomprehensible to me as the "beating" get a reward. The older I get and the more I any pleasure in furnishing and beautifying, so I'm looking forward to Easter every year, mainly for decorating the apartment various decorations, eggs and not miss too fresh flowers and twigs in a vase. I got a sample of the various household decorations and ornaments on the table. His decorations will show you some other time :). Have a nice evening!
¨
moodBěhoun na stůl
Papírové ubrousky, 40 ksDržáky na vaření vajíček, 4 ks
Velikonoční vajíčka, 12 ksSlunce na zápraží

224-c01Symboly nového života II
Veselé velikonoce IIIHezké zdravé Velikonoce
Kraslice

7 komentářů:

  1. Great photos!

    www.deluxefashionista.com

    OdpovědětVymazat
  2. Yay! I'm so excited for Easter. Thanks for sharing! I just came across your blog and I'm your newest follower :) Would you mind checking out our blog and (if you like) following back via GFC and Bloglovin'? We also have a giveaway going on right now! xx

    Blog: sixthtractate.blogspot.com

    Enter our current Giveaway!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře