sobota 15. června 2013

Móda v Londýně

Jak už jsem předeslala v minulém článku. Dnes bych vám ráda něco řekla o módě v Anglii, Londýně a mé postřehy. Tato země je guru v módě o tom není potřeba polemizovat. Ovšem během pěti dnů našeho pobytu v této zemi jsem neviděla nikoho, kdo by byl nějak úchvatně oblečen. Ano možná nápaditě ano, ale to jedině někdo kdo vyznává gotik styl nebo nějaký jiný. Vcelku mě to zklamalo. O tom, že angličanky jsou při těle a nic moc hezké všichni ví, ale čekala jsem, že to právě budou kompenzovat v hraní si s módou a stylem, ale není tomu tak. Jen sem tam někdo v bussiness looku, jinak nikdo. Aspoň jsme se pokochali nad výlohami známých butiků. Češi hodně nakupují v Primark, kde jsou přijatelné ceny a moc hezké kousky. Také v obchodě TK Maxx. Pokud máte rádi sportovní oblečení, náčiní, dresy a boty, tak je ideální Sport Direct
Dnes jsme s manželem trávili odpoledne balením na dovolenou. Zítra brzo ráno vyrážíme autem do Itálie, kde budeme kousek od Francie, budeme tam 6 dní a potom se přesouváme do přístavu Janov a naloďujeme se na středomořskou loď. Nevím jak to bude s internetem, tak pokud se mi nepodaří připojit, tak mne na 14 dní omluvte, jinak se samozřejmě pokusím napsat i z dovolené. Mějte hezký víkend:). 
As I said earlier in a previous article. Today I would like to say something about fashion in England, London, and my observations. This country is in a fashion guru about it is not necessary to argue. However, during the five days of our stay in this country I have not seen anyone who was somehow stunningly dressed. Yes maybe imaginatively yes, but that only someone who professes gotik style or something else. I was quite disappointed. The fact that Englishwomen are plump and not very nice to everyone he knows, but I expected it to just be compensated playing with fashion and style, but it is not. Here and there someone in the bussiness LOOK, no one else. At least we have to experience over the expenses of the famous boutiques. Czechs lot of shopping in Primark, where affordable prices and very nice pieces. Also in store TK Maxx. If you like sports clothing, equipment, uniforms and shoes, so it is ideal Sport Direct.
Today my husband and I spent the afternoon packing for vacation. Early this morning we drive to Italy, where we are close to France, we'll be there for 6 days and then move to the port of Genoa and boarded a ship in Mediterranean. I do not know how it will be with the internet, so if I do not join, so I apologize for 14 days, otherwise, of course, try to write from holiday. Have a nice weekend :).





















2 komentáře:

  1. Londýn je krásné město - a hezké ženy jsou tam opravdu spíše cizinky:) Nejvíce mě překvapilo kolik jich tam je. Hlavně Indky umí zaujmout. A k té módě - měla jsem spíše pocit, že v tom množství není velká koncentrace dobře skvěle oblečených, ale každopádně byli všichni oblečení nápaditěji. Pořád lepší než tady:) Veronika

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře