čtvrtek 22. března 2012

Ahojte: )
Dnes jsem měla dlouhý den, byla jsem po nemoci už v práci a v Ostravě se otvíralo Forum Nová Karolina. Řekla bych, že je to velká událost, je to jedno z největších obchodních center v Evropě. Aktuální fotky mám jen budovy, ale mého outfitu bohužel ne, protože jsem tam byla sama a přítel je pracovně mimo Ostravu. Proto vám představím jeden z minulého týdne, kdy jsem měla tmavě modré skinny jeans a vzorovaný hnědý rolák s koženýma kozačkama. 
Ještě se mi stala neuvěřitelná věc, u jednoho z obchodů mě poznala námi známá blogerka Daša (dasdushablog), potěšilo mě to a chvilku jsme pokecaly, nikdy jsme se neviděly, tak mi to přijde jako pěkná náhoda : )). Bohužel už s blogováním skončila. 
Hezký večer všem : )
Hi:)
Today I had a long day, I had an illness at work and in Ostrava broken the Forum of New Carolina. I think it's a big event, it is one of the largest shopping centers in Europe. The only photos I have of the building, but unfortunately not my outfit because I was there myself and a friend are working outside Ostrava. Therefore, we introduce one last week when I had a dark blue skinny jeans and patterned with brown turtleneck koženýma kozačkama.
I was still an incredible thing, at one of our stores know me well known blogger Dasa (dasdushablog), I was pleased that we have a pretty nice moment, we never seen, so I find it a nice coincidence:)). Unfortunately I ended up with blogging.
Good evening to all:)






Kabátek Terranova, svetr Mohito, pásek vintage, jeans Terranova, boty Mandarino, hodinky Tissot, náramky H&M, kabelka Lindex
Terranova jacket, sweater, Mohit, vintage belt, jeans Terranova, Mandarino shoes, Tissot watches, bracelets, H & M, Lindex handbag



Forum Nová Karolina, největší nákupní a zábavní centrum v ČR, které bylo otevřeno v Ostravě 

Lidé se ráno po nové lávce přes frýdlantskou trať chtěli dostat do obchodního domu Forum. Dveře však nešly hodinu otevřít kvůli technickým problémům.
http://www.nova-karolina.cz/, http://www.nova-karolina.cz/clanky/obchody-a-znacky/

7 komentářů:

  1. Jé, ten outfit je moc slušivej a ten obchoďák vlastně taky:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Hello! great coat and beautiful watch! I love it! And also the bag is so pretty! The shopping center looks really ipressive!
    xx nik

    OdpovědětVymazat
  3. Likin the outfit!

    www.chic-lux.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné kozačky a kabelka.. a kabátek je taky moc hezký:)

    OdpovědětVymazat
  5. ježiiš,fuj!nechápu jak taková šereda,která nemá absolutně styl můžu blogovat.chce se mi zvracet,blleeeee!! :X

    OdpovědětVymazat
  6. I like the jacket , you have a British look !

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře