sobota 30. března 2013

Jeans ještě jednou

Hezké odpoledne, mám tady ukázku další varianty husband jeans, jak se mohou zkombinovat. Už jsem o těchto jeans tady psala, ale to byla varianta volnočasového outfitu. Teď tady mám kombinaci vlněného saka, trička, husband jeans, podpatků a kostkovaného kabátku. Je to pro někoho zvláštní kombinace sportovnějších jeans a elegantního saka, ale já se v té kombinaci cítila dobře, i když mám raději elegantní outfity. Jak se vám to líbí? 
Mějte krásný prodloužený víkend a užijte si krásné Velikonoce.
Good afternoon, I've got another example of variants husband jeans as they can combine. I've already wrote these jeans here, but it was a variant of leisure outfit. Now here I am a combination of wool jackets, shirts, jeans husband, heels and checkered jacket. It's for someone special combination of sporty and elegant jeans jacket, but I'm at the combination of feeling good, although I prefer the elegant outfits. How do you like it? Have a great weekend and enjoy a happy Easter.






Kabátek šitý, čepice a pásek Gate, sako No Name, tričko Terranova, jeans New Yorker, kabelka David Jones, hodinky Breitling, boty Baťa
Tailored jacket, hat and belt Gate, jacket No Name, Terranova shirt, jeans New Yorker, David Jones handbag, Breitling watches, shoes Bata

9 komentářů:

  1. Love the outfit :)
    Do you want to follow each other ?

    www.stylista0fashionista.blogspot.com

    Xo
    Nada

    OdpovědětVymazat
  2. Boyfriend jeans, proboha! Nejmenuji se podle toho, po kom jsi je zdedila, je to proste strih kalhot. Kdybys je mela po tatovi tak bys jim rikala father jeans?

    OdpovědětVymazat
  3. Love your handbag :) So nice!
    Love, Leo x
    ___
    http://pompouscrackpotnotions.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Prý husband jeans :D :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře