čtvrtek 14. března 2013

Modrá je dobrá

Nebudu vám tady mluvit o stejnojmenné písničce, nebojte se:), ale  o modré kombinaci mého outfitu. Tento komplet, který tady ukáži mám už nafocený déle, ale stále nebylo kdy ho tady prezentovat. Tak tedy: hrubě pletený svetr z New Yorkeru, který je přesně do této zimy a jako bonus je vzadu delší, dále manšestrovou sukni, mám ji ve své skříni snad od střední, motýlí košili s cvoky, tu mám taky dlouho a je z butiku mé kamarádky, která prodávala značku Girl Zone-Reporter. Kabelka je trochu jiného odstínu modré, ale právě proto se mi kombinace líbí. 
Zítra mám volno, tak si udělám s mamkou pěkný a pohodový den a totéž přeji i vám, hezký večer:). 
I will not talk here about the same song, do not worry :), but a combination of my blue outfit. This set, which I have here, I'll show you shoot longer, but still not where it's present. So: coarsely knitted sweater from the New Yorker, which is exactly in this winter, and as a bonus the back longer, further corduroy skirt, I have it in my closet since maybe middle, butterfly shirt studs, I've got too long and is out of my boutique friend who was selling brand-Girl Zone Reporter. Handbag is a slightly different shade of blue, but that's why I like the combination.
Tomorrow is my day off, so I'll do with my mom a nice and relaxing day and I wish the same to you, good evening :).






Svetr New Yorker, košile Girl Zone-Reporter, sukně šitá, punčochy a boty Baťa, náhrdelník Yves Rocher, kabelka No name, náramky i náušnice Takko
Sweater New Yorker, Zone-shirts Girl Reporter, skirts sewn, stockings and shoes Bata, Yves Rocher necklace, handbag No name, bracelets and earrings Takko 

9 komentářů:

  1. the velvet skirt :)
    x
    bisou

    samecookiesdifferent.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Hey darling,
    Wondering if you would like to follow each other? :)
    Please let me know!
    YuliConversations.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ta posledni fotka fakt neni lichotiva, promin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, hlavně že ta tvá je:)

      Vymazat
    2. Jenze ja se neprezentuju modnim blogem, ze. A kdybych nejaky mela, urcite na neho nebudu davat fotky, na kterych vypadam jako Polednice.

      Vymazat

Děkuji všem za komentáře