sobota 2. března 2013

Snídaně + procházka + kino

Hezký večer, děkuji všem za krásné komentáře k minulému postu, potěšily. 
Dnešní víkendový den jsme s manželem začali lehkou snídaní: čerstvě vymačkaný pomerančový džus, ovocný salát a úžasný tvrdý sýr Grand Moravia:). Konečně se tady u nás v Ostravě ukázalo sluníčko, tak lákalo ven a projít se. Využili jsme toho, já se oblékla ještě tepleji, protože mě stále neopouští rýma, ale venku bylo skvěle. Vzala jsem si delší oranžovou zimní bundu, kterou mám koupenou nedávno ve slevách, ale využívám ji pořád, protože je lehoučká, teplá a je v ní fajn, k tomu černé leginy se štulpny, svetr s norským vzorem, pohodlné válenky. 
Dále jsem si trochu hrála s mobilem, tak uvidíte pár momentek, třeba mých puntíkovaných ponožek, chlupatých balerín-papučí, brýlí.:)
K večeru jsme si zašli do kina na Babovřesky, hrají se už druhý týden a mají velký úspěch. Nám se film velmi líbil, protože máme rádi trilogii Slunce seno. Někomu můžou přijít Troškovy filmy hloupé, ale nás baví, protože v dnešním světě je hodně násilí a špatných zpráv, tak se aspoň u těchto filmů pobavíme. Koukněte na konkrétní popis filmu tady.
Mějte hezkou neděli a užijte si hezkého počasí:).
Good evening, thank you all for your lovely comments on the previous post, happy.
Today's day weekend my husband and I started with a light breakfast: freshly squeezed orange juice, fruit salad and amazing hard cheese Grand Moravia :). Finally, here in Ostrava showed sunshine and attracted outside and walk around. We took advantage of this, I still dressed warmer, because I still do not leave the cold, but there was great. I took a long orange winter jacket that I recently bought at discount, but I use it all the time, because it is lightweight, warm, and it is nice to degrees of black leggings, a sweater with a Norwegian design, comfortable Valenki.
Next I played a bit with the phone, you will see a few snapshots, like my 
spotted socks, ballerinas hairy-slippers, glasses. :)
In the evening we went to the cinema to Babovřesky play the second week and have great success. We really liked the movie, because we love the Sun trilogy hay. Someone can come wreck silly movies, but we enjoy, because in today's world is much violence and bad news, so at least in these movies fun. Look for a specific description of the film here.
Have a nice Sunday and enjoy the nice weather :).














Bunda New Yorker, čepice, svetr a brýle Gate, leginy Ann Christine, válenky No Name, rukavice Croop, ponožky Lindex
New Yorker jacket, cap, sweater and glasses Gate, leggings Ann Christine, Valenki No Name, Croop gloves, socks Lindex

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. já taky a tento týden to vypadá, že opravdu jaro bude, hurá:)

      Vymazat
  2. Ahoj, ráda koukám na Tvůj blog... ale přečti si ten anglický překlad před publikací. Třeba v anglickém textu asi nebude ....like my puntíkovaných socks...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nema smysl rikat. Uz to tady padlo stokrat a porad tohle. Holt takhle to dopada, kdyz nekdo neumi slovo anglicky a chce bejt svetovej.

      Vymazat
    2. děkuji vám, opět od vás potěšující komentáře jako vždy, díky za upozornění na chybu, která se stát může, hlavně že cizinci pointu mých článků chápou a to mám ověřeno:).

      Vymazat
    3. No comment. Kdyz ty jsi s tim spokojena, tak je to hlavni.

      Vymazat
  3. pretty pictures, lurv it.
    http://rock4less.blogspot.co.uk/
    mind we follow one another? i always follow back instantly.

    OdpovědětVymazat
  4. I teta byla na Babovřeskách a říkala, že se smála od začátku do konce.. Slunce seno miluji, takže se těším, jak uvidím i tuhle komedii :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře