úterý 29. května 2012

Červená a modrá
Budu se opakovat, ale jelikož si moc vážím nových čtenářů a hlavně zvýšenému počtu komentářů, což mě moc těší, musela jsem vám dnes udělat hned další článek a ne až zítra, jak jste si jistě všimli, že to stíhám, tak co dva dny : ).
Představuji modro-červenou kombinaci, kterou mám hodně ráda a ještě doplněnou bílou, tak že taková vlastenka vlajky naší země
:). V tomto outfitu mi trochu chybí bílá, ale je mírně zastoupena na náramku, jinak mám červené tílko se zlatým knoflíčkem na krku, modré balonové kalhoty (několikrát zmíněné), modro-červené boty New Yorker, které mám teprve podruhé, mini sáčko v červené barvě z AT*LAST USA a kabelka se zlatým zdobením, jak se vám to líbí? 
A ještě jednou děkuji Kate 
Red and blue
I will repeat, but because you really appreciate new readers, and especially an increased number of comments, which I'm very pleased, I had to do to you today the very next article, and not tomorrow, as you surely noticed that visiting it, so every two days: ).
Feature a blue-red combination that I liked a lot and still accompanied by white, so that such a patriot flag of our country:). This outfit is missing me a little white, but slightly represented in the bracelet, or my red vest with gold buttons on the neck, a blue balloon pants (mentioned several times), blue-red shoes New Yorker, I have only the second time, mini bags in red AT LAST * U.S. and handbag with gold accents, how you like it?
And once again thank Kate






Kabátek AT*LAST z USA, tílko Reserved, kalhoty C&A, boty New Yorker, kabelka Orsay, náhrdelník vintage, náramek Tommy Hilfiger
* AT LAST jacket from the U.S., Reserved vest, pants C & A shoes New Yorker, Orsay handbag, vintage necklace, bracelet Tommy Hilfiger

10 komentářů:

  1. sweetie

    maybe we follow each other ?

    OdpovědětVymazat
  2. i love those colors together! i could never pull it off but it looks great on you

    OdpovědětVymazat
  3. Libi moc!!!!Ty kalhoty maji uzasnou barvicku.
    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  4. Ty botky jsou úchvátné!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Lovee, love, love. Great pants. Maybe we follow each other ?

    OdpovědětVymazat
  6. božský outfit, strašně se mi tvůj styl líbí! a moc ti to sluší :)



    PS: Sledovala jsi mě na blogu My dream,My life,Myself a ted mám nový blog, tak budu ráda, když mě budeš sledovat právě tam:
    http://storyofmylife-veronica.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Náramek je super. Já to stova stíhám každé dva dny a ještě koukat na ostatní blogy. Vždy někam kvůli tomu přijdu pozdě.

    Prima outfit, boty úžasný.

    OdpovědětVymazat
  8. Kombinace moc hezká, moc se mi líbí střih toho kabátku...:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně se mi líbí ty hodinky! :)
    Budu ráda, když koukneš na můj blog a třeba se i zapojíš do giveaway. :)
    http://fashiondiarybytereza.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře