středa 13. června 2012

Červená
Po nějaké době vám přicházím ukázat outfit velmi pohodlný na pochůzky po městě. Červené košilové šaty, které mám už několik let ze Švýcarska, nové plátěné kecky a jen ozdobeno páskem.
Omlouvám se za výraz na fotkách, ale v ten den jsem se dozvěděla nepříjemnou záležitost co se týká mého zdraví, možná vám budu psát příspěvky i z nemocnice, ale nejprve mě čeká v sobotu svatba, držte palce. Ahoj a děkuji za komentáře : )
Red
After a while you come to show a very comfortable outfit for errands around town. Red shirt dresses that I have for several years in Switzerland, new canvas sneakers decorated with only a strap.
Sorry for the expression in the photos, but that day I learned an unpleasant issue in terms of my health, maybe I'll be posting from the hospital, but first waiting for me on Saturday wedding, keep your fingers crossed. Hello and thank you for your comments:)





Šaty New Scene, pásek Ann Christine, kecky i náramek Tommy Hilfiger, kabelka Orsay
New Dress Scene, Christine Ann belt, sneakers and Tommy Hilfiger bracelet, handbag Orsay
Korálově červená
červená
 červená Lambretta
Louis Vuitton červená kožená kabelka 
červená a tyrkysová



11 komentářů:

  1. Kate, neboj to bude dobrý. Držím pěsti v sobotu. Na to teď mysli a užij si to. Pak začneš řešit ty závažnější věci. Budu ti posílat energii na dálku!

    Jinak ty šaty jsou fakt super! Celkový outfit na jedničku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsi moc hodná, opravdu jí moc potřebuji a pokud mi umožní brát pc sebou, budu psát a tím na to nebudu tolik myslet, díky za věrnost : )

      Vymazat
  2. Katuško moje, hlavně mysli teď jen na to hezké, co tě čeká. Odpoutej se od těchto myšlenek a užij si svůj velký den. Potom vykroč s úsměvem, bude vše dobré, ale musíš v to věřit. V sobotu se na tebe těším, jako na krásnou nevěstu :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to, pěkné šaty! :) Nemysli teď na nic špatného a těš se na svatbu, kterou si užij! Mimochodem já jdu v sobotu na jednu svatbu také. A přeji, ať vše dopadne, co nejlépe. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je opravdu rudá krása a moc Ti ta barva sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. A nice dress. Are there any pictures from your wedding on your blog? Would love to see them xxx

    OdpovědětVymazat
  6. The LV bag I dream so I want it ^ ^

    http://theworldseenbyjun.blogspot.be/

    OdpovědětVymazat
  7. Kate, myslím na tebe. Držím pěsti, ať vše dobře dopadne! Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře