neděle 10. června 2012

Krémová
Ahoj všem, jak se máte? Děkuji za komentáře, pro mé čtenáře a komentující zodpovídám otázku, kdy se vdávám? Můj den D je 16.6.2012 ve 12h. Tak už se to blíží, a proto nebudu mít až tolik času na blog, ale pák vám to vynahradím s fotkama a ukázkou svatebních šatů, které jsou šité na míru. 
Na fotkách je ukázka přírodní barvy tuniky a hnědých plátěných kalhot, jaky jste měli víkend? 
Cream
Hi all, how are you? Thank you for your comments, for my readers and commenting on the question of my responsibility when getting married? My D-Day is June 16th, 2012 at 12h. So it's coming, so I will not have that much time to blog, but then you make it up with pictures and examples of wedding dresses that are tailored.
The pictures are example of the natural colors of brown linen tunics and pants, you've had a weekend?






Svetr Takko, Tunika New Yorker, pásek vintage, kalhoty Terranova, boty New Yorker, hodinky Tissot, kabelka Orsay, náramky H&M
sweater Takko, Tunic New Yorker, vintage belt, pants Terranova, shoes New Yorker, Tissot watches, handbag Orsay, bracelets H & M

3 komentáře:

  1. Přísahám, že jsem název neokopírovala. Jen koukám, že jsme měly stejný nápad. Vypadáš, že jsi ještě v pohodě. Hezký outfit. Moc držím pěsti.

    OdpovědětVymazat
  2. Ó, senzace - ležérní, praktický, poholdný a šik! A ty hodinky jsou překrásný!
    Těším se na fotky ze svatby. Hlavně si ji moc a moc užij, je to velký a nádherný den!
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře