pátek 22. června 2012

wedding ještě jednou : ))
jelikož včera v nemocnici nebyl moc signál, tak vám chci povědět více o svatbě a ukázat vám další fotky. 
Svatba byla 16.6.2012 ve 12h v Novém Jičíně na Žerotínském zámku, hostů bylo cca 60 a jelikož se v ten den krásně oteplilo, tak nám vyšlo jak počasí, tak i vše co jsme si přáli. Šaty jsem měla šité dle mého a mamčiného návrhu a šila je mamka. Podle ohlasů na fotky se to líbilo i ostatním, po svatbě jsem šla sice hned na operaci, ale dnes už jsem v pořádku doma, svatební cestu naplánujeme až budu zdravá a teď už nás nebude snad nic škaredého čekat a budu mít čas jak na vás a na blog, tak i na své záliby. 
Děkuji za komentáře a pochvaly. 
wedding again:)) since yesterday in the hospital was not much signal, so I want to tell you more about the wedding and show you more photos. The wedding was June 16, 2012 at 12h in the Czeike Žerotín castle, guests were about 60 and since that day warmed nicely, so we came out as the weather, and everything we want. I had a dress sewn in my mamčiného and design and sew the mother. According to the response to the photos and others like it, after the wedding, while I went immediately to surgery, but now I'm fine at home, plan a honeymoon when I'm healthy now and hopefully we will not wait for anything ugly, and I have time for both you and on the blog, as well as on their favorites. Thank you for your comments and compliments.































5 komentářů:

  1. ...a nevěsta byla překrásná! Vše ti krásně ladí. Prosím musíš se líčit i na blogu nebo je to tím účesem, ale vypadáš skvěle jako modelka. Asi bych tě ani nepoznala.

    OdpovědětVymazat
  2. Byla jsi krásná nevěsta. A stejně jako Martina se přimlouvám za líčení, vypadáš skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky! strašně moc ti to slušelo! Přeju ti hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Kate, všechno nejlepší a obří gratulace.
    Byla jsi nááádherná nevěsta a vybrala sis úžasné šaty. Takové jsem ještě neviděla, tak musím pochválit originalitu:-).
    Tak ať je to navěky...:-)

    OdpovědětVymazat
  5. moc gratuluji...šaty jsou moc hezké velice elegatní a jednoduché :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře