neděle 24. března 2013

Boyfriend jeans / husband jeans 

Kdo mě zná, tak ví, že nerada nosím jeansy, protože mi připadá, že tady v ČR je všichni mají jako armáda povinné. Já se vždy chtěla odlišovat a proto píšu i tento blog. Dnes vám ukáži jeans, které nejsou boyfriend, jak mají prezentované některé blogerky, ale já mám husband jeans:). Zdělila jsem je po manželovi, který je chtěl vyhodit a mě se zalíbily a cítím se v nich dobře. Vzala jsem si je na slunečně mrazivou procházku. K tomu prošívanou bordó bundu s pletenými rukávy, čepici, šál a válenky. 
Je to pro mě úplně jiný styl outfitu než jsem zvyklá, ale budu ho nosit častěji, protože je to prostě fajn:). 
Who knows me knows that I hate wearing jeans, because it seems to me that here in the Czech Republic all have an army mandatory. I always wanted to be different and therefore i am writing this blog. Today I'll show you jeans, boyfriend not to have presented some bloggers, but I have husband jeans :). I inherited their is a husband who wanted to blow me and liked and I feel good in them. I took them on a sunny frosty walk. This quilted paisley jacket with knitted sleeves, caps, scarves and ValenkiFor me it is a completely different style of outfit than I used to, but I'll wear it more often because it's just fine:).











Bunda Ann Christine, čepice a brýle Gate, šál a jeans New Yorker, rukavice Terranova, mikina Apline Pro, válenky No Name
Ann Christine jacket, hat and glasses Gate, scarves and jeans New Yorker, gloves Terranova, sweatshirt Aplin Pro Valenki No Name

10 komentářů:

  1. Milá Kate, je fakt, že jsem na Tobě fifle snad ani neviděla. Ale sluší Ti. Jen mě překvapuje, že s manželem nosíte jednu velikost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Luci, to se zdá, že spolu máme stejnou velikost, pásek to spravil:), délku jsem musela vyřešit ohnutím nohavic, ale jinak jsem spokojená:)

      Vymazat
  2. Ahoj, boyfriend jeans není termín blogerek, je to střih kalhot. A tu angličtinu bys po tom překladači taky někdy mohla aspoň přelítnout očima. Vzhledem ke kvalitě by to vypadlo líp bez ní.
    Pa, Alena

    OdpovědětVymazat
  3. love your sunglasses, you look cool.
    ROck4less.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. ,,...Já se vždy chtěla odlišovat..." - outfity se Vam to moc nedari. A pridavam se k tomu, ze ne vzdy google prekladac dela dobrou sluzbu.

    OdpovědětVymazat
  5. Lovely look casual !!!!

    xx


    http://www.thetrendysurfer.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Kombinace kalhot a válenek se mi líbí. Ale ta angličtina teda nic moc. :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře