úterý 19. února 2013

Ples

Je to tady! Slíbila jsem ukázku outfitu z víkendového plesu. Ze zkušeností už jezdíme jen na tento městský ples do Studénky. Oproti loňským ročníkům, kdy jsem měla vždy šaty, tak jsem to letos změnila. Není tam nutný předepsaný dress code - dlouhé večerní šaty, tak jsem mohla zvolit trochu změnu. S mamkou jsme vymyslely ušití slavnostní halenky z bílého saténu, ozdobenou mašlí pod prsy a doplněno perlami na mašli, k tomu je ušitá modrá sukně z hrubším vzorem, jakoby brokát. K tomu bílé samodržící silonky a otevřené sandálky, které jste mohli vidět na mé svatbě. Dále modré psaníčko ozdobené zlatými doplňky, šifonový šál s perličkami, saténové rukavičky a jako účes jsem měla drdol.
Fotky jsou foceny ve 3h ráno po návratu, protože před plesem nebylo moc času. Opět mi určitě kvalitu fotek vytknou někteří anonymní komentující, proto uvádím důvod vzhledu fotek. 
Chodíte taky na plesy? Nebo nemusíte tento druh zábavy? 
Hezký večer všem a děkuji za komentáře.
It's here! I promised to show outfit from weekend ball. The experience was just we go on to the ball this urban Studénky. Compared to last year's vintages, when I should always dress, so I changed it this year. There is necessary prescribed dress code - long evening dresses, so I could choose a little change. With Mom, we devised a festive sewing blouses made ​​of white satin, decorated with a bow under the breasts and added pearls to bow to the tailored black skirt from coarser pattern, like brocade. This self-holding white nylons and open sandals, which you can see in my wedding. In addition, blue love letter adorned with golden accessories, chiffon shawl with pearls, satin gloves and a bun hairstyle I had.
Photos are taken using at 3 in the morning after his return, because before the ball was not much time. Again, I certainly quality of photos admonishes some anonymous commenting, hence the reason I mention the appearance of photos.
Do you go to balls too? Or you do not have this kind of fun? Good evening everyone and thank you for the comments.





6 komentářů:

  1. Ano, jsem anonymni komentar, ktery kritizuje kvalitu fotek, protoze me proste rozciluje odbyta prace. Chapu, ze ne kazdy ma zrcadlovku, ale poridit si normalni fotak s bleskem, popripade jakoukoliv fotku projet pres nejaky program popripade aspon instagram, je ta nejsnazsi vec na svete. Prijde mi proste ujety davat na modni fotoblog fotky, ktery jsou rozmazany a neostry a nic na nich neni videt, je to jakoby se pekar chlubil spalenym chlebem nebo tlumocnik mizernou anglictinou. Kazdopadne ale rozhodne neprestavej s google translate preklady svych clanku, to je absolutne hilarious, moje kazdodenni davka zabavy k ranni kave.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždy se najde někdo,většinou anonym jako v tomto případě,kdo si hraje na chytráka
      a předvádí tady ty své rozumy jako např.tentokrát v oblasti fotografování atd.
      Pokud na těch fotkách nic nevidíte tak jste prostě smolař.Až jednou něco podobného ušijete a bude Vám to tak slušet,bude Vám stačit běžný telefon k fotografování a ani nebudete potřebovat program,nebo jak píšete instagram k vylepšování.
      Takže se budu těšit,až se pochlubíte....
      Libor

      Vymazat
    2. Kate se nekolikrat na blogu ptala, co by slo vylepsit, tak jsem ji to napsala, troufam si rict, ze jsem nebyla ani sprosta ani nic podobneho. Stojim si za tim, ze modni blog, ktery ma nekvalitni fotografie, je na pousmani, protoze, jak vsichni vi, tak dulezity je nejenom obsah, ale i forma. Takze Kate by mohla byt oblecena jako Kate Middleton zkrizena s Anou Geislerovou, ale dokud bude mit rozmazany fotky s neurcityma barvama, vzdycky to bude vypadat amatersky a fusersky.
      A btw, tim, ze se nekdo pod anonymni komentar podepise jako Libor, neudela ze sveho komentare neanonymni.
      Zuzana (a kdyz jsme u toho instagramu a chlubeni se, tak v v pripade, ze jste zvedavy, muzete me najit pod zuzka85)

      Vymazat
    3. zuzka85: tvoj Instagram je moja najnovšia zábavka ku rannej káve :D (i keď tento blog sa chytá tiež)...zvedaví sa píše s mäkkým "i"

      Vymazat
  2. Un top precioso!!!
    Saludos
    http://judithbysucre.blogspot.com.es

    OdpovědětVymazat
  3. I hope you know how good you are

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře