neděle 17. února 2013

Slavnostní večeře

Hezké nedělní odpoledne všem:), vracím se k minulému článku, kde jsem vám slíbila, že vám ukáži kde jsme byli s manželem na valentýnské večeři, kterou jsem podnikli přesně na Valentýna ve čtvrtek. 
Nejprve jsme chtěli do oblíbené italské restaurace Coloseum, je to síť pizzerií po celé zemi. V okolí Ostravy se nachází v obchodním centrum Forum Nová Karolina tady. Vřele doporučuji, je to jedna z mála restaurací, kde je zachovaná úcta k zákazníkovi a úroveň obsluhy a pokrmů, velmi skvěle tam vaří a cítíte se tam dobře a hlavně vítáni. Tentokrát se nám nepoštěstilo se tam dostat, protože jsem si opomněli zarezervovat stůl, i když mi přijde, že v mém okolí každý tvrdí, že Valentýna neslaví, tak zrovna v ten den bylo v Coloseu úplně narváno a ještě i v několika jiných restauracích, což mě utvrdilo v tom, že jsme si opravdu tento svátek zamilovaných velmi rádi vzali za svůj a jsem za to ráda. 
Nakonec jsme skončili v restauraci Kaskáda tady. Pokud pominu, že jste docela na ráně dění obchodního centra, tak tam sice trochu pokulhávala obsluha, ale jídlo měli výborné. 
Na tuto speciální akci jsem si vzala formální kalhoty zkombinované s pruhovaným tričkem a oblíbenou chlupatou vestou, další fotky jsou foceny už v přítmí a horším osvětlením, díky pozdnímu návratu domu, tak omluvte kvalitu, vše jsem doplnila kabátem s kloboukem a kozačkami. 
Přeji hezký vstup do nového týdne:). Příště foto z plesu:).
Nice Sunday afternoon, everyone :), I come back to the previous article, where I promised you that I will show you where we have been with my husband for Valentine's dinner, which I have taken exactly on Valentine's Day on Thursday.
First, we wanted to Coloseum favorite Italian restaurant, it's a network of pizzerias across the country. In the Ostrava is located in the commercial center Forum New Karolina here. I highly recommend it, it's one of the few restaurants where it is retained respect for the customer and the level of service and food, very great cooks there and feel comfortable there, and especially welcome. This time we have fallen to the lot to get there, because I forgot to book a table, even if I find it in my area any claims that do not celebrate Valentine's Day, so just on that day was fully packed Coloseu and even in several other restaurants, which I reassured that we really love this holiday very glad they embrace and I'm glad for it.
Eventually we ended up in the Cascade restaurant here. If you omit that you are quite on the wound in the events of the shopping center, so there was a little halting operation, but had an excellent meal.
For this special event I took formal trousers combined with a striped shirt and your favorite furry vest, the other photos are taken using it in the gloom and worse lighting, due to delays in returning home, so excuse the quality, all I added a coat, hat and boots. Have a nice start to the week :). Next photo of the ball :).











Kabát šitý, klobouk Terranova, šála a náhrdelník Gate, vesta a tričko H&M, kalhoty Top Secret, kabelka Orsay, kozačky Baťa, hodinky Tommy Hilfiger
Coat sewn, Terranova hat, scarf and necklace Gate, vest and shirt H & M, Top Secret pants, handbag Orsay, Bata Boots, Tommy Hilfiger watches

9 komentářů:

  1. Moje oblíbené pruhy fungují vždy a i na Valentýna. Hezky jsi to nakombinovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, taky pruhy miluji, děkuji za pochvalu:)

      Vymazat
  2. Ty fotky jsou stejne nekvalitni jako vzdycky, takze don't worry, neni treba se omlouvat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Á, opět pozitivní komentář, děkuji za něj, těším se na tvé fotky:)

      Vymazat
  3. vyzera to famozne, dobre jedlo vzdy potesi!

    Inak ak mas rada Biodermu recenzia noveho make-upu tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/recenzia-bioderma-make-up.html

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné oblečení, lákavé jídlo. Příště jdu s tebou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za pochvalu a příště klidně můžeš:)

      Vymazat

Děkuji všem za komentáře