neděle 10. února 2013

Valentýn 

Nezadržitelně se blíží tento světový svátek zamilovaných. Oslavujete ho? Nebo vám to přijde jako komerční záležitost a tah obchodníků? Já jsem si tento svátek velmi ráda převzala za náš a dodržuji ho a oslavuji. Ještě tehdy s partnerem jsme si rádi zašli na výbornou večeři a dali si drobný dárek. Volně se nám tato "naše" tradice přesunula do manželství a už se moc těším na společné chvilky jen ve dvou v hezké restauraci na večeři. Dárečky jsme si už předali dnes, ale tématicky vám je ukáži až v den D. Mám tady pro vás pár ukázek dárků, dekorací a zákusků se symbolem srdce. Hezký večer a úspěšný vstup do nového týdne.
Inexorably approaching this world day of lovers. Glorify him? Or will it come as a commercial matter and move traders? I am a very happy this holiday took for us and sticking to it and honor. Even if we have a partner we went to a great dinner and give you a small gift. Freely we have this "our" tradition moved into marriage and I'm looking forward to moments spent just two in a nice restaurant for dinner. Gifts we have passed today, but thematically it will show up on the day D. I have for you a few examples of gifts, decorations and cakes with heart symbol. Have a nice evening and a successful start to the new week.



5 komentářů:

  1. Krásné obrázky,,taky mám o něm dnes článek:)

    OdpovědětVymazat
  2. This is so cute! Thanks for the lovely post! I am following you on GFC, would be very happy if you did the same! Maybe you also wanna follow on facebook and bloglovin? Let me know! Kisses <3<3

    http://lovesushiandfashion.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty makronky ve tvaru srdce jsou zlaté :o) pěkné obrázky

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře