úterý 12. února 2013

Pletené šaty

Další z mých různých kombinací outfitů je varianta pletených šatů, legin a kotníkových kozaček. Konkrétně se jedná o bordó červené pletené šaty, které už vlastním několik let a jsou koupeny v USA v H&M, ozdobené mašlí u krku. K tomu klasické černé leginy, které jsou oteplené. A kotníkové hnědé kozačky, které jsem do té doby k šatům ani leginám neměla a docela se mi to zamlouvalo:), červený baret zdobený v Tonaku. Šála ve tvaru ma, šlenezbytný náramek a kabelka. Hezký večer všem a děkuji za komentáře:). 
Another of my various combinations of outfits is a variant of knitted dresses, leggings and ankle high boots. Specifically, the burgundy red knit dress that I already own for several years and are bought in the U.S. in H & M, jeweled bow at the neck. This classic black leggings, which are heated. A brown ankle boots that I have until then to dress leginám or not and I quite liked it :), decorated in red beret Tonak. Scarf shaped me, šlenezbytný bracelet and handbag. Good evening everyone and thank you for the comments :).








Šaty H&M, leginy Gate, boty Deichmann, kabelka a brož Reserved, náramek Ann Christine, baret Tonak, šála Kenvelo
H & M dress, leggings Gate, Deichmann shoes, handbag and Reserved brooch, bracelet Ann Christine, Tonak beret, scarf Kenvelo

7 komentářů:

  1. Pletené šaty jsou fajn a tyto mají moc hezkou barvu, která ti sluší. Jen bych asi tu kytku napíchla na tu mašli vlevo. Takto nevím, na kterou stranu se kouknut ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je fakt, ale protože je na jedné straně mašle, tak jsem brož dala na druhou, je pravda, ze to může rozhodit pohled:), děkuji

      Vymazat
  2. Love your dress! I am doing a giveaway at my blog and would love you to enter <3<3

    http://lovesushiandfashion.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře