pondělí 4. února 2013

Jak sbalit manžela na cesty? 

Taky jste zažili okamžik, kdy jste věděli, že váš drahý odjíždí na důležitou pracovní cestu a nepovažuje za nějak moc důležité co si zabalí? Tohle jsme řešili dnes, bylo mi řečeno, že nemusím řešit jaká bude košile ke kravatě a jestli se ty dvě barvy k sobě hodí a všechno si přece zabalí zítra, i když už má být na cestě? Prostě chlapi, nemají to zase jednodušší? Doufám, že to nebude vypadat tak, že já všechno balím a můj muž nic, ale uznejte sami, musela jsem nad ním dohlížet. Jak zabalit celý oblek a náhradní sako, několik košil, a kabát? Ještě že jsou ochranné vaky, čí obaly. Oni neřeší, jestli jim bude zima, nebo jestli to nebo tamto potřebují, nejraději by jeli v jednom a jen nazpět se převlékli:). A hygienu? Stačí přece kartáček s pastou a sprcháč:). Tady máte pár ukázek věcí, které jsem balila a následné ukázky pánských outfitů, jak by to asi mělo vypadat, když muž tak trochu rád ladí:). Hezký večer!
Also, you have experienced the moment when you knew that your expensive leaving for an important business trip and saw something very important what you packed? We dealt with this today, I was told that I do not deal with what will be a shirt and tie if the two colors together well and did everything he wraps tomorrow, even though it has to be on the way? Guys just do not have it turn easier? I hope it does not look as though I'm packing up everything and my husband anything but themselves admit, I had to oversee over him. How to wrap the entire suit, spare jacket, some shirts, a coat? Even they are protective bags or packaging. They do not solve them if it gets cold, or if you need or that, and would rather it went in one and just get changed back :). A hygiene? All you have to brush with paste and sprcháč :). Here you have a few examples of things I packed and subsequent examples of men's outfits, how would it be like when a man likes a little tune :). Have a nice evening!
Pánský oblek formal regular, barva šedáPáský plášť formal regular, barva černáPánská vesta formal slim, barva hnědáPánská košile formal regular, barva šampaňPánská košile formal slim, barva modráPánská kravata formal slim, barva modráPánská kravata formal , barva vínováManžetové knoflíčky formal Pánský opasek formal , barva černá, hnědáPánská obuv formal , barva černáPánské rukavice formal regular, barva černáPánská čepice formal regular, barva černá
Pánský svetr city regular, barva šedáPánská šála  , barva šedáPánská taška  , barva černá

10 komentářů:

  1. Milá Kate, můj Holanďan balí stylem: jeden oblek, ten jako ze škatulky a zbytek už není důležitej:-D. Často si tak na cestách nakoupí víc věcí než já:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Můj muž umí balit lépe než já, tedy kufr samozřejmě, ale někdy je tak milý, že se jako se mnou radí. Balí tak často, že to někdy ani nepostřehnu. Na dovolenou balí kufry pro celou rodinu. Já si jen nachystám svoje věci.

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že ať se moje drahá polovička balí kamkoli, tak mu polovinu věcí vyhážu a nahradím novýma. Co mu ale závidím je rychlost a rozhodnost co si vezme, to já vybírám hodiny :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Katuško, buď ráda, že mu k tomu obleku a košili nestačily jen jedny trenky :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře